Australská sada pro hygienu péče o tělo


Vítám vás u nového článku,

v dnešním článku se zaměříme na produkty pro oblast intimní hygieny. Značku australianbodycare vám jistě představovat nemusím. Přesto kdyby někdo nevěděl a chtěl se o značce dovědět více, tak doporučuji přejít na článek zde .

Dnes se zaměříme na produkty pro intimní hygienu. 

Na stránkách australianbodycare si můžete objednat jednotlivé produkty nebo sadu, kterou vidíte na fotce.

Sada obsahuje 3 produkty:


Prvním z nich je Femigel 5 x 5ml

Přírodní vaginální  gel s kvalitním tea tree oilem ke zmírnění sucha, svědění, podráždění nebo nežádoucímu zápachu. Používá se při potížích každé 3 dny. Jeden aplikátor každý večer pro případy, pak se použije 1 každé 2 dny po dobu jednoho týdne a 1 každý 3 den po dobu jednoho týdne.

Složení: Izotonický Demin. Voda, Melaleuca alternifolia (olej z čajovníku), PEG - 40 hydrogenovaný ricinový olej, glycerol, xantanová guma (E415), methylparaben, proplparaben.

Intim Wash

Intim Wash zklidní a zjemní podráždění a zároveň udržuje hladinu pH pokožky zdravou a vyváženou. Výhodou intimního mycího gelu, že obsahuje přírodní australský olej z čajovníku, který minimalizuje červené skvrny, zarostlé chloupky a snižuje vyrážku a zarudnutí, které se běžně vyskytují po intimním holení. Olej z čajovníku je přirozeně antibakteriální a protiplísňový, který zabraňuje hromadění mikrobů ve folikulech, které způsobují červené skvrny. Kyselina mléčná udržuje pokožku jemnou a jemně zabraňuje zarůstání chloupků po holení nebo voskování. Může se používat každý den.

Složení: Aqua, kokoamdiacetát disodný, kyselina mléčná, glutamát kokolný disodný, glycerin, chlorid sodný, glyceryl laurát, glykolát sodný, laktát sodný, kaproyl/lauroyl laktylát sodný, olej z listů Melaleuca Alternifolia, 4-terpineol, prášek Chondrus Crispus, extrakt z ovoce Terminalia Ferdinandiana, isopropylalkohol, tokoferol, xanthanová guma.

Femi Daily

Femi Daily je silný, ale jemný. 100% přírodní aktivní složky v Oleji z čajovníku udržují jedinečnou rovnováhu pH intimní oblasti zdravé a špatné bakterie pod kontrolou. Tento gel obsahuje účinnou látku oleje tea tree oil. Je vhodný pro každodenní používání. Femi Daily pomáhá udržovat přirozenou rovnováhu pH intimní oblasti a zabraňuje opakování příznaků po celý den.

Složení: Aqua, PEG-40 Hydrogenovaný ricinový olej, Glycerin, 4-Terpineol, Olej z listů Melaleuca Alternifolia, Kaproylprolinát sodný, Xanthanová guma, Chlorid sodný, Fenylpropanol, Methylpropandiol, Kaprylylglykol, Kyselina citronová.

V dnešní době kdy máme na výběr několik produktů od různých značek dostupných v kterékoliv drogerii si myslím, že právě značka s produkty obsahující Tea Tree Oil Australian Bodycare stojí za povšimnutí a pokud vás trápí některé z výše zmiňovaných věcí. Rozhodně značku doporučuji. 

Moc děkuji za přečtení článku a budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu. 

Budu se na vás těšit u dalšího článku.

L.

PS: Tento článek je ve spolupráci s Australian Bodycare.

Komentáře