Testuji produkty Australian Bodycare

Pěkné odpoledne přeji,

dostala jsem možnost být jednou z ambasadorů značky Australian Bodycare.

Nejprve, ale ve stručnosti něco málo o značce, jelikož velká většina značku nezná a je to rozhodně škoda. Australian Bodycare je lídrem značky v oblasti produktů Tea Tree Oil od roku 1992. Původně se značka představila v profesionálních salonech a na lázeňském trhu, od té doby však vyvinuli produkty dostupné pro domácí použití.

Jednoduchá a účinná řada Australian Bodycare je již více než 22 let oblíbenou rodinou.

Díky využití síly oleje Tea Tree Oil produkty péče o tělo nejen léčí, ale udržují přirozeně čistou a zdravou pokožku a vlasy. Zatímco výrazná vůně oleje Tea Tree Oil rychle mizí, antiseptický účinek nadále chrání pokožku.

Vybrala jsem si právě na vyzkoušení řadu péče o vlasy proti vypadávání vlasů. Sada obsahuje šampon, kondicionér a sprej (sérum) na vlasy. 

Šampon na vlasy je určen pro každého a tím nemyslím jen pro ženy, ale i pro muže s problémem vypadáváním vlasů, kdo trpí řídnutím a velmi tenkými vlasy. Obsahuje olej z čajovníku, který podporuje zdraví pokožky hlavy, což umožňuje rychlejší růst vlasů.

Biotin je ve vodě rozpustný vitamín B, jeden ze základních vitamínů pro zdravé vlasy.
Extrakt ze semen amarantu hydratuje pokožku hlavy a vlasy, aby byly hydratované.

Já i můj manžel jsme velice se šamponem spokojeni. Výrazná vůně Tea Tree olejíčku rychle vyprchá a vlasy jsou nadýchané, jemné a lesklejší. Za leskem stojí tedy trošku právě i kondicionér a sérum na vlasy.

Sérum na vlasy ráda používám i během dní mezi umytím. Myslím si, že je teď naprosto ideálním pomocníkem do letních, horkých dnů. Obsahuje olej z čajovníku, který působí proti bakteriálnímu a plísňovému hromadění a podporuje zdraví pokožky hlavy, což umožňuje, aby vlasy rostly silnější a silnější.


Posledním produktem na vyzkoušení byl zklidňující a uvolňující krém na nohy Foot Cream. Toužíte po hebkých a upravených chodidlech? Pokud ano, doporučuji s klidným svědomím tento krém, který chodidla vyživuje a hydratuje na jedničku. Pěkná chodidla chceme pořád, ale v létě na ně klademe větší důraz. Pokud trpíte na suché a popraskané paty, tento krém si zamilujete. Krém na nohy se 100% přírodním Tee Tree olejíčkem, který působí proti bakteriím a díky bambuckému máslu pečuje a hydratuje chodidla. 

Co říkáte na značku? Líbí se vám? Máte zkušenosti s australskou kosmetikou?

Budu ráda za každý váš komentář, za každé přečtení článku.

Mějte krásný den a budu se těšit u dalšího článku.

L.




Komentáře

  1. Veru značku vobec nepoznám, ale vyzerá pekne a zaujimavo, verim, že stoji za vyskušanie.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat