Chilly to nejlepší pro naši intimitu

Krásný začátek týdne přeji,

možná už jste zaregistrovali v drogerii inovované obaly mycích gelů Chilly na intimní hygienu.

V dnešním článku bych Vám tu ráda produkty představila a ukázala v jejich novém kabátku, který se mi moc líbí. Myslím si, že nové obaly zaujmout hned na první pohled.

Produkty na intimní hygienu Chilly jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny specifické potřeby vašich intimních partií. Doma i mimo domov, protože Chilly přišlo i s ubrousky, které jsou ideální volbou do každé kabelky.

Chilly intimní mycí gely a ubrousky mají široký výběr od dlouhotrvajících pro pocit svěžesti přes obranu a ochranu až pro zachování intimní rovnováhy.

Dlouhotrvající hygiena

Chilly ciclo má čistící složení, které obnovuje rovnováhu pH intimních partií a poskytuje příjemný a dlouhotrvající pocit hygieny a ochrany během dní menstruace.

Zachování intimní rovnováhy

Chilly pH3.5 obohacený o kyselinu mléčnou pomáhá stimulovat přirozené obranné působení laktobacilů a účinně chrání fyziologickou intimní rovnováhu.

Zvláčňující a proti suchosti

Chilly hydrating obohacený o glycerin, který zlepšuje hydrataci sliznic - poskytuje výživu a rychlou úlevu i v případě intimní suchosti.

Dlouhotrvající pocit svěžesti

Chilly fresh má svěží složení obohacené o přírodní mentol, které respektuje přirozenou fyziologickou rovnováhu a poskytuje svěžest po dlouhou dobu.

Komfort pro citlivou pokožku

Chilly delicate je obohacený o změkčující látky, které šetrně čistí i ty nejcitlivější sliznice a respektují přirozenou fyziologickou rovnováhu.

Na výběr je několik produktů, takže si každý vybere dle aktuální potřeby. Za sebe mohu říci, že jsem s mycími gely Chilly maximálně spokojená, co se složení týče, vzhledem i cenou. 

Používáte gely na intimní hygienu? Která značka je u vás nejoblíbenější?

Doufám, že se vám dnešní článek líbil a budu se na vás těšit u dalšího.

PS: Tento článek je ve spolupráci s agenturou EV public relations.



Komentáře

  1. Zatiaľ som mala len takú mini verziu Chilly, zelený obal s bielou a fakt super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji i vyzkoušet ubrousky. Jsou skvělé na cesty. Všechny produkty navíc pěkně voní.

      Vymazat

Okomentovat