Přírodní kosmetika Sylveco

 Pěkný den přeji,

na konci loňského roku mi přišel balíček s novou polskou přírodní kosmetikou z eshopu sylveco.com

kde můžete zakoupit hned několik přírodních produktů značek ALOESOVE, BIOLAVEN, DUETES, OLEIQ, RASADIA, SYLVECO, SYLVECO FOR BABY, VIANEK, ZIELKO.

SYLVECO je polský výrobce přírodní kosmetiky, který má i svoji dermokosmetiku.

Přišlo mi hned několik věcí na vyzkoušenou od značek jak v plném balení tak i ve vzorečkách, které jsem podarovala svému okolí.


Kosmetika SYLVECO se netestuje na zvířatech. Jedinými složkami živočišného původu, které se používají při výrobě kosmetiky, jsou: lanolin, včelí vosk a med. Jedná se o složky získané ze zvířat během jejich života, aniž by jim ublížily.

OLEIQ Hydrolát růže damašské 


Květinovou vodu používám každý večer na pleť před nanesením pleťového séra. Používá se jak na pleť, obličej i na vlasy. Damašek růže hydrolate intenzivně regeneruje a dodává lesk na kůži. Posiluje krevní cévy a snižuje zabarvení. Viditelně zlepšuje pevnost a pružnost pokožky, zmírňuje spálení sluncem. To také inhibuje příznaky růžovky. Aplikuje se na vlasy, hydratuje a osvěžuje je. Díky své charakteristické, příjemné vůni může být také použit jako druh přírodního parfému.

Doporučuji pro suchou, citlivou pleť.

VIANEK zklidňující odličující olej


Jedním skvělým pomocníkem při odličování, který používám taky každý den je  přípravek pro make-up odstraňovač očí, obličeje a rtů, jehož základem jsou přírodní rostlinné oleje.  Heřmánek mletý v olejích, je zdrojem sloučenin s antialergickými a vysoce regeneračními vlastnostmi, díky nimž olej také zmírňuje podráždění a zklidňuje pokožku v oblasti očí a očních víček. Po aplikaci zanechává pokožku vyčištěnou, hydratační a zklidněnou.

Doporučuji pro všechny typy pleti.

Regenerační sérum SYLVECO



Bohaté, ale lehké sérum s bylinnou, podmanivou vůní. Unikátní modrý olej je proti stárnutí, zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Sérum používám jen večer, přesto že se rychle vstřebává, více mi vyhovuje použití jen večer, přeci je na olejové bázi. Sérum také obsahuje jedinečné složení olejů z brutnáku lékařského, fíkové interpunkce a semen rajčat, které mají silné regenerační a uklidňující účinky. Zvyšují pružnost pokožky a snižují vrásky. Vzhledem k obsahu suchých, nemastných olejů se sérum rychle vstřebává a zanechává pocit silně hydratované, měkké a hladké pokožky. Ideální pro citlivou, suchou, podrážděnou nebo akné náchylnou pokožku.

Doporučuji pro suchou, citlivou pleť a pro pleť s prvními vrásky. 

Kosmetika SYLVECO je vytvořena na základě vybraných rostlinných surovin, aby se přirozeně obnovila pokožka do zdravého vzhledu. Charakteristickou složkou našich produktů je extrakt z březové kůry, obsahující kyselinu betulin a kyselinu betulinovou – účinné látky s vysokou účinností a zároveň zcela bezpečnými.

Oční krém BIOLAVEN


Vysoce hydratační, bohatý oční krém, určený pro každodenní péči po dosažení věku 25 let. Obsahuje jedinečný, vysoce účinný komplex hydratačních a proti stárnoucích složek. Avokádové máslo poskytuje jemnou pokožku kolem očí s optimální dávkou složek, které chrání před suchem, vyživí a zjemní oční okolí. Nejdůležitější účinnou složkou produktu je resveratrol, jehož nejbohatším zdrojem je hroznová kůra. Má účinek proti vráskám, snižuje vzhled obličejových vrásek a zároveň zlepšuje pevnost a pružnost pokožky.  Kromě toho krém obsahuje speciální komplex intenzivně hydratačních složek. To vám umožní udržet dostatečně vysokou úroveň hydratace a správné funkce pokožky. Krém dodává pokožce mladistvý vzhled, takže je pružná a odolná vůči vnějším faktorům.

Doporučuji pro všechny typy pleti od 25 roku.

SYLVECO Výživný balzám na rty s peelingem 


Přírodní, výživná pomáda, obsahující přírodní abrazivní částice ve formě hnědého třtinového cukru. Je to můj první balzám, který zároveň rty obrušuje. Ve složení  se najdou jen samé dobré přísady: včelí vosk, pupalkový olej, rostlinná másla, antioxidanty  i aktivní látka betulin.

VIANEK Zpevňující a vyhlazující tělový peeling

Zpevňující a vyhlazující tělový peeling s jemně mletými malinovými semínky a cukrem exfoliuje pokožku, vyhlazuje pokožku a hluboce ji hydratuje. Skořicový olej díky svým vlastnostem zpevňuje a zabraňuje tvorbě pomerančové kůry. Aromatická vůně dělá masáž pokožky potěšením a účinky viditelné po prvním použití.

Napište mi, který z produktů se Vás oslovil nejvíce? 

Doufám, že se Vám článek líbil a budu se těšit u dalšího. 

L. 

PS: Článek je ve spolupráci se stránkou SYLVECO. 


Komentáře

  1. Přírodní kosmetiku mám hodně ráda a stále zkouším něco nového. Nejvíce mne zaujal odličovací olej a pak peeling s malinovými semínky, při dalším nákupu kouknu na tuto značku :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat