ASTRID AQUA BIOTIC

 Pěkný den přeji,

značka Astrid přichází v poslední době s několika novinkami, již nedávno jsem Vám představila produkty s vitamínem C, ale loni ještě značka přišla s řadou AQUA BIOTIC.


Jednak roušky stále nosíme a budou naší součástí určitě ještě dlouho, tudíž bych Vám tu ráda představila produkty z řady ASTRID AQUA BIOTIC. Roušky jsou vyrobené většinou z prodyšných materiálů, ale pleti neprospívají. Pokožka nemůže volně dýchat, zapařuje se a tření s látkou může vyvolat nežádoucí reakce.

Nejvíce trpí citlivá pleť se sklonem k tvorbě akné, ekzémů nebo dermatitidy. Pokožka se pod rouškou potí a nemůže volně dýchat, množí se na jejím povrchu bakterie, které způsobují vznik pupínků nebo ekzémů. Díky tomu dochází k nerovnováze kožního mirkobiomu a začínají převažovat ,,zlé´´ bakterie.


Produkty z řady ASTRID AQUA BIOTIC obsahují prebiotika neboli ,,zdroj dobrých bakterií´´. Jedná se o ucelenou řadu pro čištění a hydrataci pleti, která je vhodná pro všechny typy pokožky bez rozdílu věku.

Základem je pravidelné čištění pleti. Pokud je to možné, určitě můžete očistný rituál zařadit i přes den. Do povinné výbavy by měla patřit micelární voda, čistící krémy nebo gely. 


Momentálně používám expresní micelární vodu ve spreji, která díky možnosti rovnoměrné aplikace přímo na pokožku nebo aplikací přímo na vatový tamponek umožní šetrnější čištění bez drhnutí pleti. Pomocí této micelární vody můžete pleť osvěžit i během dne a dodat ji potřebná prebiotika.

Cena: 99,90 Kč/200 ml


Čistící pleťové mléko

Je prvním krokem v čištění pleti a z pleti odstraňuje zejména odolné a hrubší nečistoty. Řada Astrid Aqua Biotic nabízí variantu pro normální a smíšenou pleť s vitaminem E nebo pro pleť suchou a citlivou s ošetřujícím D-panthenolem.

Cena: 79,90 Kč/200 ml


Odličovač očí a rtů 

Tento dvoufázový odličovač očí a rtů Astrid Aqua Biotic účinně a zároveň šetrně odstraňuje voděodolný make-up a jemně pečuje o citlivé okolí očí a rtů. Nosím často kontaktní čočky a vůbec mi oční okolí nedráždí. Složení obohacené o kyselinu hyaluronovou a mandlový olej napomáhá v pleti udržet přirozenou úroveň hydratace a zanechává ji dokonale čistou, hladkou a chráněnou. Obsažená prebiotika pečují o mikroflóru pokožky a podporují její zdravou a vyváženost a jas. 

Cena: 79,90 Kč/125ml


Čistící pleťová voda

Pro tonizaci pleti a uzavření pórů zejména u pleti, která je náchylnější k tvorbě černých teček, je určená čistící pleťová voda s prebiotiky. Pleťovou vodu mám ve variantě pro suchou a citlivou pleť obsahující D-panthenol, který pleť zjemní a zabraňuje vysušování.

Cena: 79,90 Kč/200ml


Astrid Aqua Biotic Denní a noční krém pro suchou a citlivou pleť 

Krém hydratuje pokožku 24 hodin. Jemně voní po pivoňkách a na pleti je velice lehký a příjemný. Rychle se vstřebává a pleť zjemňuje. Díky pivoňkové vodě má protizánětlivé vlastnosti, díky kterým pomáhá pleť chránit před nadměrným vysušováním a poskytuje jí tak dokonalý komfort a nádhernou vůni. Obsahuje prebiotické aktivní složky vyrovnávající tón pleti a zanechávají ji mladistvě zářivou.

Cena: 99,90 Kč/50ml



Doufám, že se Vám článek líbil. 

Budu ráda, když mi dáte vědět co jste si posledně od značky Astrid koupili? 

L. 

PS: Tento článek je věnovaný ve spolupráci Astrid. 


Komentáře

  1. Tá micelárna voda v spreji má veľmi zaujala. Čo sa týka značky Astrid,tak už som ju dlho doma nemala 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, už jsem se několikrát zastavila v drogérii a zvažovala nějaký z produktů, četla spousty článků, ale zatím nic, nic jsem si nepořídila. Vždy to vyhrál dvoufázový odličovač, který už budu muset taky zkusit. Díky moc za prima článek. Krásný večer přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Od Astridu som si naposledy kúpila micelárku a bola som moc spokojná. Inak som od zanačky nič neskúšala, ale mala by som to napraviť

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je zajímavá i micelarní voda ve spreji, kterou teď doma spotřebovávám 😊.

      Vymazat
  4. Na Astrid jsem teď koukala při posledním nákupu v DMku a v košíku skončil denní krém na citlivou pleť. Líbí se mi, že není tak mastný, prozatím mi vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astrid se rozhodně za poslední dobu svými produkty hodně zlepšil 😊.

      Vymazat

Okomentovat