Nová řada Bioten Hyaluronic Gold

Pěkný den přeji, 
značka Bioten přišla na konci října letošního roku s novou řadou Hyaluronic Gold, určenou pro ženy, které se chtějí radovat ze své krásy bez ohledu na to, kolik jim je let.
Desítky let módní průmysl nenápadně diktoval ženám, že by měly bojovat proti známkám stárnutí. Současné moderní ženy už totiž nevěří produktům, které slibují zastavení času a stárnutí. Nehledají zázračné elixíry mládí. Ví, kdo jsou, a přirozenou krásu a zdravý vzhled považují za svoji přednost. 

Produkty samy o sobě vypadají užasně jak můžete vidět. Celá řada mne zaujala nejen obalem, ale především složením a ingrediencí. Pečující produkty z řady Bioten Hyaluronic Gold s více než 85% přírodních ingrediencí by měla ženám pomáhat o sebe pečovat, ať jim je, kolik chce. 30 milionů mikroperel kyseliny hyaluronové a zlaté proteiny obsažené v této řadě dodají pleti sílu v boji proti vráskám a přirozeně ji rozjasní a prozáří.
  
 Co jsou to zlaté proteiny? 

 Obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek proti stárnutí, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled. Na každém obalu produktu je vyobrazeno procento obsahu přírodních složek. Za mě je to naprosto skvělý nápad.
V řadě Bioten Hyaluronic Gold naleznete denní, noční a oční krém a unikátní perlové sérum, které chtání účinné látky uzamčené v malých perličkách až do okamžiku aplikace.
HYALURONIC GOLD denní krém proti vráskám Hyaluronic Booster: 30 milionů mikroperel kyseliny hyaluronové, Hyaluronic Acid Filler, nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, stimulátor tvorby pleti vlastní kyseliny hyaluronové a kolagenu. Vše obsažené v unikátní ingredienci pro vyplnění vrásek, vykreslení kontur obličeje a oživení pleti.
Zlaté proteiny: Obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek proti stárnutí, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled. Obohacený o OF10 a ochranu proti infračervenému záření a účinkům viditelného světla. 
S 85% ingrediencí přírodního původu. 
  
HYALURONIC GOLD noční krém proti vráskám 

Hyaluronic Booster: 30 milionů mikroperel kyseliny hyaluronové, Hyaluronic Acis Filler, nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, stimulátor tvorby pleti vlastní kyseliny hyaluronové a kolagenu. Vše obsažené v unikátní ingredienci pro vyplnění vrásek, vykreslení kontur obličeje a oživení pleti.
Zlaté proteiny: Obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek proti stárnutí, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled. 
S 93% ingrediencí přírodního původu.

HYALURONIC GOLD oční krém proti vráskám 

Je dokonalou protivráskovou silou, která oživí přirozenou mladost pleti. 
Hyaluronic Booster obsahující 3 typy kyseliny hyaluronové a 30 milionů hyaluronových mikroperel vyplňuje pokožku. 
Golden Proteiny pomáhají zvyšovat syntézu kyseliny hyalronové, vyplňují viditelné vrásky a redukují se stártnutím spojené tmavé skvrny a nejednotný odstín pleti. 
Výsledky jsou velkolepé za 1 měsíc je zlepšena pevnost a pružnost pleti. 
S 93% ingrediencí přírodního produktu.
HYALURONIC GOLD perlové sérum

Inovativní perlová technologie, která uchovává účinné ingredience čerstvé a v plné koncentraci. Perličky se rozpustí při aplikaci a vytvoří saténové sérum, které se snadno a rychle vstřebává do pleti. Lze kombinovat s jakýmkoliv jiným krémem. Díky kyselině hyaluronové sérum napne a vyplní viditelné vrásky. 
Fermentovaný rýžový extrakt je bohatý na minerály a aminokyseliny. 
Dále obsahuje vitamin B3, který zabraňuje ztrátě vlhkosti a udržuje zdravou hladinu hydratace v pleti, díky čemuž zlepšuje texturu pleti a redukuje viditelné vrásky.
S 93% ingrediencí přírodního původu. Vynikajcí výsledky po 1 měsíci používání: 60% potvrdilo, že je plnější. Hluboké vrásky jsou redukovány, potvrdilo 90% žen. Tón pleti je lepší, tmavé skvrny jsou světlejší.

Produkty jsou určeny pro věkovou kategorii 45 - 55 let. 

Řadu Hyaluronic GOLD můžete zakoupit v drogerii DM. 

Já řadu podaruji dále a určitě Vás budu informovat o výsledcích na mém IG účtu (@lucie.ivancikova). 

Doufám, že se Vám článek líbil a budu se těšit u dalšího ❤️.
PS: Článek je ve spolupráci se značkou BIOTEN.

Komentáře

  1. Ahoj, tento týden jsem v DMku na tuto řadu koukala, ale jelikož značku neznám, asi bych do ni jen tak nešla. Tvá recenze je jednak pěkná, čtivá a i přínosná! Takže děkuji moc. ☺ Krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že moje recenze ti pomohla k rozhodnutí a určitě ti řadu a nejen tuto řadu, ale celkově značku Bioten doporučuji 😊.

      Vymazat

Okomentovat