Novinky Purity Vision

Ahojte  holky,

dneska bych Vám chtěla představit novinky značky Purity Vision. Vy víte, že značka Purity Vision se stala mojí hodně oblíbenou pečující kosmetikou. Nedám dopustit na jejich Bio Růžovou řadu, která je naprosto skvělá a bezkonkurenční. Nově přibyl právě pleťový a tělový Bio Růžový olejíček, Bio Růžový deodorant a Raw BIO Ricinový olej.


Bio Růžový olej Purity Vision

Olejíček je vyroben metodou macerace z tradičních bylin.
Co je to vlastně macerát? V krátkosti si něco povíme...Je to typ extrakce, kdy je bylina naložena do kvalitního bio másla či oleje po dobu několika týdnů. Aktivní a účinné látky bylinky předou do tuku, ten je přefiltrován a vznikne tak luxusní macerát.
Macerování bylinek v oleji, máslech či alkoholu je již stovky let nedílnou součástí příprav hojivých mastí všech bylinkářek.
Macerovaný olejíček skvěle slouží jako zklidňující tělový a pleťový olej, jako příměs do koupele, na masáže či k aromaterapii.
Bio Růžový olej je bez žádné umělé parfemace. Pouze má vůni získanou za pomoci olejů či másel. V každém obalu se nachází poupátka růže damašské, která je hlavně doporučována pro velmi suchou a zralou pleť. Já jsem si olejíček tedy hodně oblíbila, používám ho tedy čistě jen na tělo po koupeli. Doporučuji aplikovat olejíček na ještě vlhkou pokožku.
A protože vím, že ne každému je sympatická růže v kosmetice, tak na stránkách www.purityvision.cz můžete najít Bio Levandulový olej, Bio Měsíčkový olej a Bio Vanilkový olej.


Raw BIO Ricinový olej

100% Bio Ricinový olej je pro pleť hotový zázrak. Jako jediný olej na světě obsahuje unikátní kyselinu ricinoolejovou, která má silné antioxidační a regenerační účinky. Olej je vhodný na obličej, tělo a vlasy. Pro muže, ženy, děti i miminka. Pro všechny typy pleti včetně extrémně citlivé. Regeneruje, hydratuje a vyživuje. Ideální pomocník na suché rty i pokožku, drobné ranky a popáleniny. Zlepšuje kvalitu vlasů a vlas posiluje. Pomáhá posilovat pH pokožky hlavy. Já ho právě nejčastěji používám na vlasy, kdy si udělám desetiminutový zábal před umýváním vlasů. Doporučuji i těm, kteří právě trpí tvorbou lupů, tohle je skvělý pomocník v boji proti šupinaté pokožce hlavy a právě se může i použít na pokožku hlavy u kojenců. Já ho nově začala používat jako sérum na růst řas.


Bio Růžový Deodorant

Na tento produkt jsem byla hodně zvědavá. Je tedy 100% přírodní deo sprej bez parfemací, alkoholu a dalších nežádoucích látek. Kombinace minerální soli a pečující Bio růžové vody by měla 100%  účinkovat. Zjistila jsem, že přírodní deodoranty musím aplikovat vícekrát během dne. Na začátku testování jsem právě myslela, že mi bude stačit aplikovat pouze ráno, ale je opravdu nutné aplikovat aspoň 2-3 krát během dne. Je to už na každém jedinci, protože každý se potí jinak. Deodorant doporučuji pro velmi citlivou pleť. Neobsahuje alkohol, umělou parfemaci a je ideální i pro pokožku se sklony k alergiím. Nezanechává bílé stopy na oblečení. Díky jeho jemné vůni lze kombinovat s libovolným parfémem. Chválím aplikátor ve spreji, díky kterému se snadno nanese. Aplikace je tedy velmi jednoduchá a rychlá. V létě lze použít k osvěžení nohou či jako prevenci jejich zápachu. Minerální sůl v deo spreji zápach tak pouze nepřekryje, jako běžné deodoranty, ale zabrání tak tvorbě zápachu.


To by bylo pro dnešní článek vše. Doufám, že se Vám dnešní článek líbil a byl pro Vás přínosný. Budu ráda, když mi napíšete zda jste něco od značky PURITY VISION zkoušeli nebo co Vás popřípadě láká vyzkoušet?

Mějte se hezky a těším se na Vás u dalšího článku.

Certifikace produktů:
Fair for Life
CPK bio
CRUELTY FREE and VEGAN

PS: Tento článek je ve spolupráci se značkou PURITY VISION.

Komentáře