Růžový krém PURITY VISION

Krásný čtvrtek přeji,

již několik týdnů testuji novinku, která byla dlouho očekávaná. Pokud mě sledujete již nějakou dobu na instagramu (lucie.ivancikova), tak už prvotní recenzi víte. Ale rozhodla jsem se zmínit a hlavně by byla i velká škoda, nezmínit několik dalších výhod Omlazujícího Bio růžového krému od PURITY VISION.

 Bio růžový krém omlazující
(To nejlepší z přírody pro mladistvý a zářivý vzhled.)
Hned na úvod bych dodala, že já osobně bych dala název místo krému ,,máslo,, ... Ale to jen tak , díky konzistenci krému :-).
Bio růžový krém krásně rozjasňuje, hydratuje, chrání před nežádoucími vlivy okolí a pomáhá v boji proti stárnutí pleti a vráskám. Raw BIO opunciový olej spolu s přírodním koenzymem Q10 zaručí omlazující a silné liftingové účinky. Macerát poupátek růže damašské, vanilky a tonky ve Fair Trade Bio Bambuckém másle tvoří jemnou květinovou vůni, která je velmi lehoučká, jemná a já osobně už vůbec žádnou vůni necítím. Takže pokud nemáte rádi vůně v pečující kosmetice, což chápu, protože i já nemusím moc silnou parfemaci ve skin care, tak tohoto omlazujícího krému se nemusíte obávat.
Fair Trade Bio Bambucké máslo, které je ve velké části ve složení a díky právě bambuckému máslu je krém vysoce vyživující, pečující, plný vitamínů a minerálů. Je nezbytnou ingrediencí kosmetických přípravků a používá se v lázních a kosmetických salónech pro ty nejnáročnější klienty. Pochází z čistých oblastí východní Afriky, z plodů méně známého a hůře dostupného druhu máslovníku afrického. Obsahuje proto mnohem více prospěšných látek než běžně dostupná bambucká másla.
Bio růžový krém se nanáší pomocí špachtličky, která je součástí balení. Ihned se při tělesné teplotě rozpouští, díky čemuž se snadno a rychle vstřebává do pokožky.
Ráda bych i poukázala na obal krému a krabičky, protože se mi to balení hodně líbí a víčko samotného krému je z bambusu.

Teď bych Vám ráda ještě sepsala pár zajímavostí o obsahu krému.

Macerace je typ extrakce, kdy se bylina naloží do oleje či másla na delší dobu. Do másla se tak uvolní účinné látky z byliny včetně její vůně.

Macerát růže damašské je známý pro svoje omlazující účinky a dodává krému jedinečnou květinovou vůni. Vanilkový macerát má kromě neopakovatelné sladké vůně i zklidňující schopnosti. Tonka reprezentuje v krému jemné kořeněné tóny.

Vzácný opunciový olej se získává ze semen plodů kaktusu opuncie, ty obsahují pouze 5% oleje. Z 800 kg ručně sbíraných zralých plodů se získá 25 kg semínek, ze kterých se vylisuje pouze 1 litr oleje. Opuncie roste v poušti v čisté přírodě, a proto si zachovává svoji původní sílu a vitalitu. Opunciový olej je právem považován za nejúčinnější zbraň proti stárnutí pleti a tvorbě vrásek. Své jedinečné vlastnosti získává díky vysokému obsahu vitalizujících a regeneračních látek, jakými jsou esenciální mastné kyseliny omega 6 a 9, a velké množství přírodního antioxidantu (vitamín E). Olej dále obsahuje aminokyseliny, které podporují tvorbu kolagenu, a urychlují tak regeneraci buněk. Opunciový olej zlepšuje strukturu pleti a zanechává ji zářivou a mladistvou.

Přírodní Koenzym Q10 má silné antioxidační schopnosti, je skvělým pomocníkem v boji proti přirozenému stárnutí i proti stárnutí způsobené UV zářením. Navíc pomáhá při tvorbě kolagenu a elastinu, a snižuje tak výskyt vrásek a navrací pokožce zpět její pružnost.
Osobně co velmi ráda používám ke krému je právě Bio Růžová voda od PURITY VISION. Díky které dosáhnu vlhké pleti a poté nanesu krém, který se lépe do pokožky vstřebává a má tak i větší účinky.

Jsem moc spokojená s růžovým krémem, protože už za těch pár týdnů vidím velké zlepšení mé pleti a celkově má pleť vypadá zdravěji a věřím tomu, že při dlouhodobém používání bude minimalizovat a zpomalovat tvorbu vrásek. Pokud si krém zakoupíte tak si myslím a troufám si i říct, že nebudete zklamaní. Tento krém je pro všechny typy pleti a jelikož se blíží Vánoce, tak právě i značka PURITY VISION nabízí výhodné balíčky a já osobně jsem zatím byla se vším spokojená a je to jedna z TOP značek, která si zakládá na 100% přírodní produkty.

Doufám, že se Vám tento článek líbil a můžete mi dát vědět pokud si plánujete nebo třeba jste si už BIO Růžový krém zakoupili a zda jste spokojeni?

Mějte se hezky a budu se na Vás těšit u dalšího článku.

PS: Tento článek vznikl ve spolupráci se značkou PURITI VISION.

Komentáře

  1. Wow vidím že značka sa zlepšuje, už majú aj krémy. Mala som tú ich ružovú vodu a kokosový olej. Boli fajn, ale extra ma neuchvátili, poznám aj lepšie ružové vody. No je pravda, že to balenie je super. Tento krém by som rada skúsila, len sa bojím, že je na mastnú pleť príliš ťažký a hutný.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat