Lavera

Krásný čtvrtek přeji,

dneska Vám chci představit čtyři produkty Lavera, které jsem měla možnost vyzkoušet. Jedná se o čistě 100% přírodní kosmetiku, která není testována na zvířatech, obsahuje to nejlepší z přírody, je vhodná pro ekologický životní styl a nabízí přírodní kosmetiku výhradně s certifikací NATRUE.


 
Jako první jsem vyzkoušela Lavera masku Basis Q10 s bio jojobou, aloe vera a omlazujícím koenzymem Q10, která přináší profesionální péči přímo do domova. Při pravidelném používání docílíte viditelných změn, které jsou opravdu znát. Redukuje hloubku a četnost vrásek, čistí a rozzáří pleť a chrání ji před projevy předčasného stárnutí. Maska navíc nádherně voní a obal obsahuje 5 + 5 ml.

 
Lavera Osvěžující deo roll-on pro citlivou pokožku s bio rýžovým mlékem poskytuje jemnou ochranu. Bez hliníkových solí a bez parabenů. Obsahuje další uklidňující složky jako aloe vera, šalvěj či vilín. Přírodní bio rýžové mléko je obžlášť jemné a má zvláčňující a ochranný účinek. Teď na léto super věc a v široké nabídce vůní si určitě vybere každý, dokonce i muži.

 
Lavera Opalovací krém Sensitiv SPF 30 účinně ochrání před škodlivými složkami UVA i UVB slunečního záření, je voděodolné, a navíc pečuje o pokožku. Je vhodné pro kojence, děti a osoby trpící alergiemi. Jedinečná kombinace 100% minerálního filtru a pečujících bio olejů spolehlivě chrání pokožku před slunečními paprsky a hýčká ji. Bio Slunečnicový a Bio Avokádový olej se starají o to, aby se pokožka vystavovaná slunečním paprskům nevysušovala. Opalovací krém nádherně voní po slunečnicovým oleji, pokožku dokonale ochrání, ale jde těžko rozmazávat. Na suché pokožce jde opravdu těžko a zanechá bílý film, ale pokud je ještě pokožka vlhká , nejlépe mokrá tak to jde mnohem, mnohem lépe.
 
 
Posledním článkem tohoto článku je Lavera Balzám na rty PROTECT & REPAIR.
Balzám intenzivně hydratuje a regeneruje suché a popraskané rty. Mám vůní lesního ovoce, vanilky a granátového jablka. Speciální pečující kombinace oleje z Bio Granátových jablek, Bio Bambuckého másla, Bio Arganového oleje a Bio Kokosového oleje zabraňuje dalším vysychání rtů a poskytuje dlouhotrvající ochranu. Výtažek z lékořice zajišťuje protizánětlivé a hojivé účinky i pro podrážděné rty. Oleje z Bio Granátových jablek posilují jemný povrch rtů a zabraňuje jeho poškození. Bio Kokosový olej účinně léčí jemná poranění, ale v první řadě jim svou péčí předchází. Balzámek je naprosto skvělý a rozhodně bude skvělý na zimu. Doporučuji.

Doufám, že se Vám dnešní článek líbil a pokud se Vám tato značka zamlouvá, tak doporučuji navštívit stránky www.lavera.cz .

Značka rozhodně stojí za povšimnutí.

Budu se na Vás těšit u dalšího článku.

PS: Tento článek vznikl ve spolupráci se značkou Lavera.

Komentáře

  1. Maska vypadá dobře. Já kdysi od Lavery měla šampon, s tím jsem byla hodně spokojená. Je to fajn značka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Lavera mám ráda :) ale s produkty, které ukazuješ ve článku zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ich dezodoranty sú výborné, mala som ružový a fungoval perfektne. Rovnako mám rada aj linky Lavera. Držia aj v lete a sú lacné.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat