WISHLIST 2019



Krásný den vám přeji,

mám tu slibovaný článek, co se nachází na mém wishlist seznamu na rok 2019. Sama se divím, že tu nemám nic z dekorativní kosmetiky, ale je to tak. Něco se tu najde i co jsem si chtěla pořídit v minulém roce, ale nezadařilo se, tak snad pořídím v tom  následujícím.

Jako první Vám chci ukázat co jsem si chtěla koupit v roce 2018, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Jsou to bělící pásky na zuby My White Secret. Nikdy jsem nebyla u zubaře na bělení zubů ani jsem to nezkoušela doma. Velice mě zajímá jaký rozdíl by to byl. Neříkám, že jsou moje zuby žluté, ale rozhodně je tam co vybělit. A právě na pásky My White Secret jsem četla samou chválu a ještě k tomu jsou šetrné nejen k zubní sklovině, ale i k přírodě. Balení vychází na 799,- Kč.

Dalším produktem, po čem toužím je NUANCE Magical Supreme Zlatá maska na obličej. Je to francouzská značka, která se dá zakoupit v prodejně lékáren Dr. Max. Měla jsem vzoreček masky a byla jsem naprosto nadšená. Pleť byla úplně rozzářená, hladká, heboučká zkrátka nikdy jsem neměla takovou pleť jako po této masce. Cena 799,- Kč.
Hairbust Růstové Sérum na řasy. Hrozně se mi líbí, bohaté, krásné řasy, jenže já svoje řasy nemám nijak husté. Dlouho jsem přemýšlela o tom, že si nechám řasy prodloužit metodou řasa na řasu. Ale popravdě se toho hodně bojím, že by mi potom vypadaly všechny moje řasy a to bych nedala. Proto jsem našla značku Hairbust s velmi dobrým hodnocením. Sérum je vyrobené z 98% přírodních složek. Krásné, silné, husté, dlouhé řasy už za pár týdnů. Na tento produkt jsem hodně zvědavá, ale uvidíme zda si ho pořídím či ne. Cena 1.349,- Kč.
 
A máme tu poslední věc nebo spíš věci z mého wishlist seznamu a tím jsou kosmetické štětce od Dermacolu. Mám doma většinu štětců z Aliexpressu a nutně potřebují vyměnit. Štětce Dermacol  by PetraLovelyHair jsou vytvořené ve spolupráci s populární českou youtuberkou a expertkou na kosmetiku. A jelikož mám už od Revolution by Petra paletku očních stínů, právě od youtuberky PetryLovelyHair a jsem naprosto spokojená, chtěla bych vyzkoušet i její štětce.
 
Tak to by bylo vše z dnešního článku. Schválně mi dejte vědět, zda si také píšete svůj wishlist seznam?
 

Komentáře

  1. Zaujímavý wishlist.Ja si ho sem tam tiež robím.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé produkty. Pásky jsem zkoušela a zaujaly mě u Tebe ty štětce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, to Nuance asi na wishlist přihodím! A zajímavý nápad na článek obecně! :)

    Eliška z www.shelfofbeauty.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš mít možnost vzorečku tak vyzkoušej a sama uvidíš, já teda nic lepšího neznám a doufám, že si ji brzo opravdu pořídím :-)

      Vymazat

Okomentovat