Relaxace ve Wellness Hotelu

Zdravím vás opět při pátku,

dnes si dovolím odbočit od kosmetiky a nabídnout vám článek o relaxačním pobytu ve Wellness hotelu Peras v Jeseníkách, který jsem navštívila s mým manželem a naším malým synkem.

Peras Wellness Hotel nabízí restauraci, fitness a wellness centrum, volný vstup do krytého bazénu pro ubytované, úschovnu lyží a tenisový kurt. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování přímo před hotelem. Přímo v hotelu si můžete zahrát i squash. Hotel také disponuje vlastní půjčovnou sportovního vybavení - k dispozici jsou zde kvalitní kola, elektrokola, nordic walkingové hole či lezecké vybavení. 
 
Všechny pokoje jsou vybavené moderní TV, bezpečnostním trezorem, minibarem, vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou. V některých pokojích je také kuchyňský kout a balkon.

Hosté mohou za příplatek relaxovat ve wellness centru se saunami, krytým bazénem a vířivkou.

Ihned po příjezdu na vás dýchne příjemná atmosféra krásně upraveným okolím hotelu, moderní budovou, upravenou travnatou plochou s rybníčkem. Připadáte si jako v rakouských Alpách. 
 

Po příchodu do hotelu se nás ujala příjemná recepční a dokonce i s námi šla do připraveného pokoje. V pokoji jsme si hned všimli čistoty, vše bylo na svém místě, vše plně funkční a nijak poškozené a žádný prach. V koupelně voňavé ručníky, kvalitní mýdla a dokonce i vatové tampony a tyčinky do uší v paketu s gumičkou do vlasů pro sprchování. V pokoji byla nachystána i káva či čaj, a to zdarma, což jsme po cestě ocenili. 

Po vybalení a ubytování jsme využili osvěžení v hotelovém vnitřním bazénu. Voda byla velmi příjemná, čistá, jako i šatna, sprcha, wc. Součástí bazénu jsou jak vnitřní, tak i venkovní relaxační lehátka, přístupná přímo z bazénu francouzskými prosklenými dveřmi. Záleží jen na vás a počasí, kde chcete oschnout :-).
 

V šatně opět připraveny kosmetické doplňky v podobě vatových tamponů, tyčinek a  i tělového krému! Z bazénu se nám vůbec nechtělo a těšili jsme se na další návštěvu. 

Po okoupání jsme navštívili hotelovou restauraci s cílem povečeřet.
V jídelním lístku je opravdu z čeho si vybrat a nemáte důvod k tomu, hledat jinde. Objednali jsme si hovězí vývar  s masem, zeleninou a nudlemi, kuřecí steak na bylinkách a gratinované vepřové s kuřecím v omáčce z lišek a brambory. Jídlo nám moc chutnalo, nebylo co vytknout, opravdu kvalitně připravené, na talíři hezky upravené, tak jak má být.  

Po večeři jsme se odebrali na pokoj a připravili se ke spánku.

Druhý den, který začal snídaní formou bohatého švédského stolu, kde nic nechybělo, od sladkostí, marmelád, makovníků, koláčků, vloček, sýrů, po šunky, pěny, párky či vejce na různé způsoby. Velmi příjemným doplněním o čerstvé mléčné borůvkovo banánové koktejly. 

Pobyt v Peras hotelu byl pro nás příjemným zážitkem, odreagováním, zrelaxováním a určitě se sem vrátíme a doporučujeme návštěvu i vám!

Komentáře